herbals

DEFINITIEVE ONTHARING D.M.V. IPL € 27,50 PER ZONE

Intense Pulsed Light Hair Remover, of wel IPL maakt gebruik van de allernieuwste technologie om in de salon een snelle en gemakkelijke behandeling te geven. Met een groot behandelingsgebied van 60 mm x 14 mm kan de IPL Hair Remover om de paar seconden een royaal gebied behandelen.
De IPL levert een snelle en efficiënte, permanente haarreductie, en is geschikt voor kleine en grote oppervlakken zoals benen, armen, oksels, bikinilijn, rug, borst e.d.

Hoeveel behandeling heb ik nodig?
Dit varieert per persoon en is afhankelijk van de zone die behandeld wordt, de haardichtheid, de haargroeicyclus en de kleur. Op donkere haren en een lichte huid reageert de IPL het best, maar zowel donkere als donker blonde haren kunnen voor een permanent resultaat meerdere behandelingen nodig hebben. Aanvankelijk zal je bij iedere behandeling een geleidelijke vermindering van de haargroei in het behandelde gebied krijgen. Vrouwen die als gevolg van mannelijke hormonen aan overmatige haargroei lijden, hebben waarschijnlijk meer behandelingen nodig. Over het algemeen wordt IPL vanaf een minimum van zes behandelingen als effectief beschouwd. Echter de meeste mensen hebben tussen de 6 en 10 behandelingen nodig.

Hoe vaak kan Ik IPL behandeling herhalen?
Wij raden de behandelingen aan met een tussenpose van minimaal 2 weken en een maximum van 8 weken. Sommige mensen willen het gebied sneller behandelen en anderen maar 1 keer per 2 maanden, afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de plaats van het te behandelen gebied.
>> Lees verder >>

All in pedicure

All in manicure

Brows and Lashes

Pedi experience

Waxen

Acties

Permanente ontharing